Servicii de consultanta IT

Puteti apela la experienta noastra pentru extinderea sau optimizarea existentului sistem informatic din firma dumneavoastra. Experienta de peste 10 ani in furnizarea de solutii informatice ne permite azi sa identificam cele mai bune solutii software si hardware adecvate pentru domeniul vostru de activitate.

Un plan structural excelent pus, infrastructura hardware precum si solutiile software care va vor rezolva cel mai bine obiectivele propuse, va va asigura de la inceput succesul sistemului informatic.

Serviciile AiTrust acopera solutiile de tip open source cat si cele pe baza de licenta. In functie  de cerintele dumneavoastra si bugetul alocat va vom putea face cea mai buna recomandare. De asemenea va putem ajuta la imbunatatirea si configura echipamentele deja achizitionate pentru performante optime si pentru a le putea folosi cu eficienta maxima.

De asemenea dispunem de specialisti in marketing online care va pot oferi analize sumare si gratuite ale strategiei si planurilor tale si iti vor sugera alternative cand e cazul. De asemenea specialistii nostri vor putea implementa cu succes programe de imbunatatire a prezentei tale online.

banner-bottom