Reparatii hardware

Reparatii hardware2018-08-09T14:19:14+00:00

Reparatii Hardware

 

Pentru majoritatea dintre noi, interiorul calculatorului poate sa fie asociat cu o tara straina. Foarte putini dintre noi o vom putea vedea vreodata sau ne vom gandim la ea. La fel ca si pamanturile straine, cand vine vorba de interiorul calculatorului si apare o defectiune nu vom putea stii care este problema si nici cum sa o rezolvam.

Din fericire majoritatea componentelor sunt facute sa dureze o viata insa printre ele se afla cateva care se vor strica mai repede fie din vina producatorului fie din vina utilizatorului care nu are grija de unitate sau laptop. Stai linistit, expertii nostri sunt in masura sa repare aproape 95% din aceste cazuri.

Daca ceva este stricat, AiTrust o va repara, in caz contrat nu platiti nimic !

Termenii de procesor, placa de baza, hdd suna ca o limba straina ? Aici la AiTrust vorbim toti limba „Hardware” la fel de bine cum vorbim limba Romana.

Placa video s-a ars ? Noi o vom inlocui .

Aplicatiile se deschid prea incet din cauza RAM-ului insuficient ? Noi ii vom face upgrade.

Ai spart monitorul la laptop din „greseala” ? Noi il vom inlocui.

Puteti conta pe AiTrust

Etapele service-ului echipamentului dumneavoastra sunt urmatoarele:

  1. Expertii nostri incep diagnoza. Expertii nostri au la ei majoritatea componentelor necesare unei reparatii, deci este posibil sa reparam calculatorul la dumneavoastra la sediu. Uneori, totusi, vom avea nevoie sa facem comanda de o anumita componenta iar calculatorul va trebuie dus la sediul nostru pentru inlocuirea piesei defecte.

De cele mai multe ori putem repara calculatorul in aceasi zi.

2. Tehnicienii nostri va vor instala toate programele si driverele necesare pentru functionarea in parametri optimi a noii componente

3. In cele din urma, dupa ce calculatorul a fost reasamblat, tehnicienii nostri vor face teste sa se asigure ca totul merge perfect. Stati fara grija, nimeni „nu pleaca acasa” pana ce intregul sistem nu functioneaza ca nou.

Servicii de calitate si in aceasi zi este ceea ce facem noi.

Facem toate eforturile pentru a trimite un tehnician in aceasi zi in care ati sunat pentru a va repara calculatorul in aceasi zi. Toate serviciile noastre sunt garantate, plus, aveti gratuit faimosul nostru service „Fara grija”.

Ce puteti face dumneavoastra pentru a preveni aceste defectiuni ?

Intretinerea calculatoarelor poate fi dificila si doar gandul ca trebuie sa deschidem aceasta mica „Pandora box” ne inspaimanta. Insa trebuie sa tineti minte ca cel mai mare inamic al unei unitati sunt caldura, praful si umiditatea. Curatarea calculatorului intr-un interval regulat va ajuta la mentinerea functionalitatii. Fara praf = Fara griji

Suna Acum