Instalare software

Instalare software2017-12-19T15:20:50+00:00

Instalare software pentru firme si persoane fizice

Indiferent daca lucrati in domeniul webdesign, sunteti contabil etc. veti avea intodeauna nevoie de softwareul potrivit pentru a va duce proiectul la sfarsit.

Exista doua tipuri de software:

  1. Acelea care va ruleaza si va gestioneaza calculatorul, ca de exemplu sistemul de operare sau sisteme de gestionare a fisierelor.
  2. Aplicatii software abreviate apps, se referea la software-ul care va permite indeplinirea unor sarcini specifice.

 

Ajutorul nostru este la un apel distanta. Suna-ne indiferent de problema sau intrebare !

Unele programe sunt usor de instalat, insa sunt anumite programe care sunt extrem de complicat de instalat si configurat incat va pot da batai de cap.

AiTrust va poate ajuta cu toate acestea, de la simplitatea instalari programelor simple pana la expertiza necesera pentru instalarea programelor complicate. Cu noi veti afla misterul instalarii si folosirii programelor.

 

Procesul de instalare consta in cativa pasi:

  1. Se determina compatibilitatea programului cu statia de lucru si sistemul de operare prezent. Si asta pentru simplul fapt ca nu toate programele sunt universale si este posibil sa doriti sa instalati pe o unitate cu Windows instalat un software dedicat pentru macOS.
  2. Instalarea si configurarea software-ului. Setarile vor fi facute in asa fel incat sa va fie dumneavoastra cat mai usor de folosit.
  3. Efectuare update-urilor. Daca ati achizitionat un software din magazin este foarte probabil o versiune invechita. Programatorii lanseaza regulat actualizari tocmai de aceea noi vom descarca si instala ultima versiune posibila.

4. Crearea shortcut-urilor pe desktop. Desi nu toate programele fac asta automat, noi vom fi in masura sa va cream pe desktop un shortcut. Dupa care il adaugam in meniul de pornire pentru a fi mai usor accesat de dumneavoastra.

Nu va faceti griji, inainte de a plecat de la dumneavoastra va vom indruma in utilizarea noului software instalat. Si asta gratuit !

Suna Acum