Curatare de praf

Curatare de praf2018-09-15T18:25:26+00:00

Curatare de praf

 

Daca ati observat ca laptopul dumneavoastra este foarte fierbinte in zona tastaturii, se stinge singur sau ventilatorul scoate un sunet puternic cand doriti sa efectuati mai multe sarcini, acestea sunt semne ca laptopul dumneavoastra are nevoie de o curatare de praf.

Tastatura incalzita

Puteti considera curatarea de praf ca un serviciu de intretinere necesar pentru ca laptopul dumneavoastra sa mearga la cele mai inalte performante. Noi la AiTrust, stim ca atunci cand apare aceasta problema nu este indeajuns doar curatarea ventilatorului. Totodata este nevoie de schimbarea pastei termice, deoarece aceasta in timp isi pierde proprietatile.

Cooler inainte de curatare

Multi dintre noi nu sunt constienti cum praful ne poate dauna laptopului. Este e probleme comunca ce cauzeaza probleme hardware. Utilizatorii realizeaza adesea ca laptopul se supraincalzeste dar nu actioneaza la timp. Va recomandam sa nu faceti aceasta greseala si sa sunati echipa noastra de experti pentru a economisi timp si bani pentru inlocuirea de componente inutile.

Cooler inainte de curatare
Cooler dupa curatare

Avem o solutie foarte usoara. Trebuie doar sa va curatati laptopul de praf cel putin o data pe an si va veti scuti de o eventuala problema. Curatarea de praf este o mica cheltuiala care va va oferi mult in schimb. Preveniti deteriorarea si curatati laptopul de praf la timp.

Cooler dupa curatare
Laptop curatat

Procesul de curatare al prafului

Laptop curatat

1. Testarea temperaturilor inaintea procesului de curatare al laptopului
2. Curatarea de praf de pe coolerului
3. Curatarea de praf de pe placa de baza
4. Repararea ventilatorului unde este cazul
5. Se curata pasta termica
6. Aplicare pasta termica noua
7. Se monteaza totul inapoi
8. Testarea temperaturilor

Suna Acum