Upgrade Laptop

Upgrade Laptop2018-08-09T14:58:50+00:00

Upgrade laptop

Baner upgrade laptop

Service-ul de laptopuri AiTrust din Constanta va ofera servicii excelente pentru upgrade. Scopul nostru este de a face laptopul mai rapid, mai stabil si potrivit pentru toate cerintele dumneavoastra.

Procesul de upgrade al unui laptop este simplu. Tehnicienii nostri vor inlocui vechile componente cu altele noi, mai puternice si de calitate superioara. Nu sunt necesare investitii mari; nici schimbare tuturor componentelor. Consultati un tehnician AiTrust inainte de face un upgrade iar acesta va va sugera cu bucurie cele mai potrivite componente pentru necesitatile dumneavoastra.

Cateva dintre upgrade-urile pe care le facem:

 Adaugare de RAM
 Inlocuirea HDD
 Adaugarea unui HDD in locul DVD-ului
 Inlocuirea sursei de alimentare
 Inlocuirea placii de baza
 Inlocuirea procesorului

La ce te poti astepta cand inlocuiesti una din componente:

  • Inlocuind procesorul veti obtine o crestere exceptionala a vitezei
  • Adaugand RAM nu veti mai observa dificultatea laptopului atunci cand deschideti mai multe programe sau rulati simultan mai multe aplicatii
  • Inlocuind placa video veti observa o creste considerabila de FPS in jocuri ( majoritatea laptopurilor low-cost au placile video integrate, deci nu pot fi inlocuite )

Costul unui upgrade al laptopului depinde de alegerile si nevoile dumneavoastra. Daca aveti nevoie de un sfat nu ezitati sa ne contactati, fie telefonic fie prin email. Putem gasi cele mai bune si accesibile componente pentru laptopul dvs. De asemenea, ne vom asigura ca componentele selectate sunt compatibile cu laptopul si ca vor functiona corect. Indiferent de decizia pe care o luati, suntem aici la dispozitia dumneavoastra.

Suna Acum