Diagnosticare

Diagnosticare2018-05-09T04:50:01+00:00
Baner reparatie laptop

Diagnosticare

 

Diagnosticarea corecta este esentiala pentru repararea cu succes al laptopului. In cele mai multe cazuri o diagnosticare corecta inseamna jumatate din problema rezolvata, iar succesul garantat.

AiTrust laptop service intelege importanta unei diagnosticari corecte si este prioritatea noastra sa o facem in mod corespunzator si complet. Acesta este singurul mod pentru o reparatie de succes si o garantie ca problema nu va reaparea.

Problemele laptopruile vin adesea brusc si fara avertizmente. Cu toate acestea, operarea corecta si intretinerea regulata sunt cheia prelungirii duratei de viata a laptopului tau.

Problemele pot fi de natura hardware sau software. In cazul unei probleme hardware este necesara dezasamblarea laptopului si testarea fiecarei componente in parte. In cazul unei probleme software dezasamblarea nu este necesarea, toata reparatia facandu-se cu programe speciale.

Procesul de diagnosticare:

  • Examinarea detaliata a tuturor componentelor, dupa dezasamblarea laptopului
  • La AiTrust se face diagnosticarea in prezenta clientului pentru a va putea spune problema pe loc si a gasi o rezolvare impreuna
  • Dupa diagnosticare, in caz ca este necesara cumpararea altor componente, vom discuta impreuna care va fi urmatorul nostru pas in functie de nevoile si posibilitatile dumneavoastra

Diagnosticare la dumneavoastra la sediu sau acasa

Sunati-ne, completati formularul online sau faceti o programare online. Vom veni cu placere la adresa dumneavoastra pentru a diagnostica si solutiona problema in aceasi zi ( atunci cand este posibil ).

Baner deplasare
Suna Acum