Instalare drivere

Instalare drivere2018-08-09T15:02:45+00:00
Baner instalare drivere laptop

Instalare Drivere

 

Daca deja ati instalat sistemul de operare, sau unul din tehnicienii nostri au facut asta pentru dumneavoastra, urmatorul pas este instalarea driverelor. Dupa instalarea windowsului aveti nevoie de drivere pentru ca sistemul sa recunoasca componentele interne sau cele externe ( camera web, imprimanta, scanner, etc. )

Driverele pot veni in diferite formate, de la CD, USB Stick sau pur si simplu downloadate de pe internet. Oricum ar fi, AiTrust le are pe toate.

Daca aveti DVD-ul cu drivere original al laptopului pe care tocmai l-ati cumparat dar nu va descurcati cu instalarea lor sau intampinati probleme, noi putem face asta pentru dumneavoastra. Desi nu

Daca nu aveti DVDul original nu trebuie sa va faceti griji. Technicienii nostri pot cu usurinta sa caute si sa gaseasca toate driverele necesare pentru laptopul dumneavoastra.

Mai exista posibilitatea sa aveti toate driverele pe DVD dar laptopul dumneavoastra sa nu aiba DVD-ROM. Avem solutia si pentru problema aceasta. Service-ul nostru este echipat cu toate dispozitivele necesare pentru orice problema. Putem copia pentru driverele de pe DVD pe un stick USB, ca data viitoare sa o puteti face voi.

Poate ati decis sa downloadati driverele singuri si acum intalniti niste probleme iar laptopul nu mai functioneaza cum trebuie. Probabil ati downloadat niste drivere incompatbile cu laptopul dumneavoastra. In orice caz, nu ezitati sa ne contactati pentru a va ajuta.

Echipa AiTrust este dispozitia dumneavoastra.

Suna Acum