Recuperare Date

Recuperare Date2018-05-09T04:46:55+00:00

Recuperare date

Recuperarea datelor este o sarcina speciala ce necesita precizie si expertiza. Service-ul nostru este echipat cu echipamente speciale menite pentru a gasi, transfera si salva datele de pe dispozitivele stricate. Expertii nostri recupereaza date de pe dispozitive stricate, date sterse din greseala sau alte probleme tehnice.

Recuperare date hdd

Recuperare date de pe Hard Drisk

Majoritatea clientilor nostri apeleaza la noi pentru ca au sters din greseala date importante sau pentru ca lipsesc pur si simplu. In aceste cazuri recuperarea de date este cu succes in aproape 95% din cazuri. Cu toate acestea trebuie sa aveti la cunostinta posibilitatea ca nu toate datele pot fi recuperate. Cateodata, depinzand de problema, o recuperare totala nu este posibila.

Dupa ce diagnosticam dispozitivul si realizam ca pagubele sunt atat de mari incat posibilitatea de recuperare este mica, veti fi informat. In aceste situatii recuperarea nu merita si putem discuta pentru a gasi alte solutii.

AiTrust ofera diagnostic gratuit pentru toate tipurile de dispozitive ( Hard Disk, USB, SD Card )

Recuperare date de pe USB

Recuperarea datelor de pe USB este un alt serviciu oferit de noi. Ca si Hard Disk-urile, USB-urile pot suferi pierderi de date fara vre-un motiv anume. Ambele dispozitive au parti electronice foarte sensibile, dar in cazul USB pierderea de date este cauzata de manevrarea necorespunzatoare. Deconectarea si conectarea incorecta la alte dispozitive sau din cauza virusilor. Expertii AiTrust sunt specializati in recuperarea de date de pe USB si alte dispozitive externe. Noi va vom salva datele !

Recuperare date usb

Recuperarea de date dupa o eroare de sistem

Un eveniment foarte nefericit pentru toti este cu siguranta o eroare de sistem. Prima intrebare dupa un asemenea evenimente este; Ce s-a intamplat cu datele mele, s-au pierdut definitiv ? Desigur ca expertii nostri va vor ajuta si in asemenea cazuri. Va vom recupera datele, vom face reparatiile necesare iar sistemul dumneavoastra va functiona ca la inceput.

Diagnosticare

SFAT

Nu incercati sa recuperati datele singuri. Orice greseala poate pune in pericol pierderea definitiva a datelor dumneavoastra.

Diagnosticare

Confidentialitate si protectia datelor

  • AiTrust se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor clientilor
  • AiTrust nu va transmite datele clientilor unei parti terte fara consimtamantul clientului
  • Toti angajatii AiTrust vor pastra informatiile pe care le-au descoperit in timpul service-ului ca secret profesional

 

Date dumneavoastra sunt in siguranta in mainile noastre !

Suna Acum