Termeni si conditii

Ultimul updated: 2020-03-31

 1. Introducere

Bine ați venit la SC AiTrust Tech International (“Companie”, “noi”, “nostru”)!

Acesti Termeni de Serviciu  (“Termeni”, “Termeni de serviciu”) guvernează utilizarea site-ului nostru web la adresa https://www.aitrust.ro (împreună cu „Serviciu” individual) operat de SC AiTrust Tech International.SRL.

Politica noastră de confidențialitate reglementează, de asemenea, utilizarea serviciului nostru și explică modul în care colectăm, protejăm și dezvăluim informațiile care rezultă din utilizarea dvs. a pagini noastre web.

Acordul dvs. cu noi include acești Termeni și Politica noastră de confidențialitate („Acorduri”). Recunoașteți că ați citit și înțeles acordurile și sunteți de acord să fiți legati de acestia.

Dacă nu sunteți de acord (sau nu puteți respecta) acordurile, atunci nu puteti sa utilizați Serviciul, dar vă rugăm să ne informați prin e-mail la [email protected], astfel încât să putem încerca să găsim o soluție. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care doresc să acceseze sau să utilizeze Serviciul.

 1. Comunicații

Prin utilizarea serviciului nostru, sunteți de acord să vă abonați la buletine informative, materiale de marketing sau promoționale și alte informații pe care le putem trimite. Cu toate acestea, puteți renunța la primirea oricărei sau a tuturor acestor comunicări de la noi urmând linkul de dezabonare sau prin e-mail la [email protected]

 1. Achiziții

Dacă doriți să achiziționați orice produs sau serviciu pus la dispoziție prin intermediul Serviciului („Cumpărare”), vi se poate solicita să furnizați anumite informații relevante pentru Cumpărarea dvs., inclusiv, dar fără a se limita la, numărul dvs. de card de credit sau de debit, data de expirare a cardului dvs. , adresa de facturare și informațiile de expediere.

Dvs. reprezentați și garantați că: (i) aveți dreptul legal de a utiliza orice carduri sau alte metode de plată în legătură cu orice achiziție; și că (ii) informațiile pe care ni le furnizați sunt adevărate, corecte și complete.

Este posibila folosirea serviciilor terților în scopul facilitării plății și finalizării Achizițiilor. Prin trimiterea informațiilor dvs., ne acordați dreptul de a furniza informațiile acestor terți, sub rezerva Politicii noastre de confidențialitate.

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula comanda dvs. în orice moment, din motive inclusiv, fără a se limita la: disponibilitatea produsului sau serviciului, erori în descrierea sau prețul produsului sau serviciului, eroare în comanda dvs. sau alte motive.

Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula comanda dvs. în cazul în care este suspectată o fraudă sau o tranzacție neautorizată sau ilegală.

 1. Concursuri, pronosport și promoții

Orice concursuri, pronosporturi sau alte promoții (în mod colectiv, „Promoții”) puse la dispoziție prin intermediul Serviciului pot fi reglementate de reguli separate de acești Termeni de serviciu. Dacă participați la promoții, consultați regulile aplicabile, precum și politica noastră de confidențialitate. Dacă regulile pentru o Promovare intră în conflict cu acești Termeni de serviciu, se vor aplica regulile de promovare.

 1. Restituire

Emitem restituiri pentru contracte în termen de 30 de zile de la achiziția inițială a Contractului.

 1. Continut

Conținutul găsit pe sau prin intermediul acestui serviciu este proprietatea SC AiTrust Tech International SRL sau utilizat cu permisiunea “Noastra”. Nu puteți distribui, modifica, transmite, reutiliza, descărca, reposta, copia sau utiliza conținutul menționat, indiferent dacă este în întregime sau parțial, în scopuri comerciale sau pentru câștig personal, fără permisiunea în scris expresă din partea noastră.

 1. Utilizări interzise

Puteți utiliza Serviciul numai în scopuri legale și în conformitate cu Termenii. Sunteți de acord să nu utilizați Serviciul:

0.1. În orice mod care încalcă orice lege sau reglementare națională sau internațională aplicabilă.

0.2. În scopul exploatării, vătămării sau încercării de a exploata sau dauna minorilor în orice fel, expunându-i la conținut inadecvat sau altfel.

0.3. Pentru a transmite sau procura trimiterea oricărui material publicitar sau promoțional, inclusiv orice „email nesolicitat”, „spam” sau orice altă solicitare similară.

0.4. Pentru a înlocui sau încerca să însușească Compania, un angajat al Companiei, un alt utilizator sau orice altă persoană sau entitate.

0.5. În orice mod care încalcă drepturile altora sau în orice fel este ilegal, amenințător, fraudulos sau dăunător sau în legătură cu orice scop sau activitate ilegală, frauduloasă sau dăunătoare.

0.6. Să se angajeze în orice altă conduită care restricționează sau inhibă utilizarea sau desfășurarea de către oricine a Serviciului sau care, după cum este stabilit de noi, poate dăuna sau jigni Compania sau utilizatorii Serviciului sau sa ii expuna la răspunderii penale.

În plus, sunteți de acord să nu:

0.1. Utilizați Serviciul în orice mod care ar putea dezactiva, supraîncărca, deteriora sau bloca Serviciul sau interfera cu utilizarea serviciului de către orice altă parte, inclusiv capacitatea lor de a se angaja în activități în timp real prin intermediul Serviciului.

0.2. Folosiți orice robot, păianjen sau alt dispozitiv automat, proces sau mijloace pentru a accesa Serviciul în orice scop, inclusiv monitorizarea sau copierea oricărui material de pe Serviciu.

0.3. Utilizați orice proces manual pentru a monitoriza sau copia oricare dintre materialele de pe Serviciu sau pentru orice alt scop neautorizat fără acordul nostru scris anterior.

0.4. Folosiți orice dispozitiv, software sau rutină care interferează cu funcționarea corectă a Serviciului.

0.5. Introduceți viruși, cai troieni, viermi, bombe logice sau orice alt material care este dăunător sau dăunător tehnologic.

0.6. Încercați să obțineți acces neautorizat la, să interferați, să deteriorați sau să perturbați orice părți ale Serviciului, serverul pe care este stocat Serviciul sau orice server, computer sau bază de date conectat la Serviciu.

0.7. Atacati Serviciul cu un denial-of-service sau pentru distribuirea de atac denial-of-service.

0.8. Faceți orice măsură care poate deteriora sau falsifica ratingul Companiei.

0.9. În caz contrar, încercați să interferați cu funcționarea corectă a Serviciului.

 1. Analytics

Putem utiliza furnizori de servicii terți pentru a monitoriza și analiza utilizarea serviciului nostru.

 1. Fără utilizare de către minori

Serviciul este destinat numai pentru acces și utilizare de către persoane fizice sau juridice cu vârsta de cel puțin 14 ani. Accesând sau utilizând Serviciul, garantezi și constitui că ai cel puțin 14 ani și cu autoritatea, dreptul și capacitatea deplină de a încheia acest acord și de a respecta toți termenii și condițiile din Termeni. Dacă nu aveți cel puțin 14 ani, vi se interzice accesul și utilizarea serviciului.

 1. Proprietate intelectuală

Serviciul și conținutul său original (cu excepția Conținutului furnizat de utilizatori), caracteristicile și funcționalitatea sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a SC AiTrust Tech International SRL și a licențiatorilor săi. Serviciul este protejat de drepturi de autor, mărci comerciale și alte legi din țări străine. Mărcile noastre comerciale nu pot fi utilizate în legătură cu niciun produs sau serviciu fără acordul prealabil scris al SC AiTrust Tech International SRL.

 1. Politica privind Drepturi de autor

Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora. Politica noastră este să răspundem la orice afirmație potrivit căreia Conținutul postat pe Serviciu încalcă drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuală („Încălcarea”) oricărei persoane sau entități.

Dacă sunteți proprietar de drepturi de autor sau sunteți autorizat în numele unuia și considerați că lucrarea protejată prin drepturi de autor a fost copiată într-un mod care constituie încălcare a dreptului de autor, vă rugăm să trimiteți revendicarea dvs. prin e-mail la [email protected], cu subiectul: „Încălcarea drepturilor de autor” și includeți în revendicarea dvs. o descriere detaliată a presupusei încălcări, așa cum este detaliat mai jos, la „Notificare DMCA și Procedură pentru reclamații privind încălcarea drepturilor de autor”

Puteți fi dat la răspundere pentru daune (inclusiv costuri și onorarii avocaților) pentru prezentare greșită sau pretenții de rea-credință cu privire la încălcarea oricărui Conținut găsit pe și / sau prin Serviciu pe drepturile de autor.

 1. Notificare și procedură DMCA pentru revendicări privind încălcarea drepturilor de autor

Puteți trimite o notificare în conformitate cu Digital Millennium Copyright Act (DMCA), furnizând agentului nostru de drepturi de autor următoarele informații în scris (a se vedea 17 U.S.C 512 (c) (3) pentru detalii suplimentare):

0.1. O semnătură electronică sau fizică a persoanei autorizate să acționeze în numele proprietarului interesului dreptului de autor;

0.2. O descriere a operei protejate prin drepturi de autor pe care pretindeți că a fost încălcată, inclusiv adresa URL (adică, adresa paginii web) a locației în care există opera protejată de drepturi de autor sau o copie a operei protejate de drepturi de autor;

0.3. Identificarea adresei URL sau a altei locații specifice de pe Serviciu unde se află materialul pe care îl revendicați;

0.4. Adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail;

0.5. O declarație pe proprie raspundere de către dvs cum că aveți o intentie bună și că utilizarea în litigiu nu este autorizată de proprietarul dreptului de autor, agentul său sau lege.

0.6. O declarație făcută de dumneavoastră sub legea pedeapsei de sperjur, că informațiile de mai sus din notificarea dvs. sunt corecte și că sunteți proprietarul drepturilor de autor sau sunteți autorizat să acționeze în numele proprietarului dreptului de autor.

Puteți contacta agentul nostru pentru drepturi de autor prin e-mail la adresa [email protected]

 1. Raportarea erorilor și Sugestii

Ne puteți furniza fie direct la [email protected], fie prin intermediul site-urilor și instrumentelor terților cu informații și păreri cu privire la erori, sugestii pentru îmbunătățiri, idei, probleme, reclamații și alte probleme legate de Serviciul nostru („Sugestii”). Recunoașteți și sunteți de acord că: (i) nu veți păstra, dobândi sau afirma niciun drept de proprietate intelectuală sau un alt drept, titlu sau interes în sau despre feedback; (ii) Compania poate avea idei de dezvoltare similare cu sugestiile; (iii) Sugestiile nu conțin informații confidențiale sau informații de proprietate din partea dvs. sau a oricărui terț; și (iv) Compania nu are nicio obligație de confidențialitate cu privire la Sugestii. În cazul în care transferul dreptului de proprietate către Sugestii nu este posibil datorită legilor obligatorii aplicabile, acordați Companiei și filialelor sale un drept exclusiv, transferabil, irevocabil, gratuit, sub-autorizabil, nelimitat și perpetuu de utilizare ( inclusiv copierea, modificarea, crearea de lucrări derivate, publicarea, distribuirea și comercializarea) Sugestii în orice mod și în orice scop.

 1. Linkuri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține legături către site-uri sau servicii web ale unor terți care nu sunt deținute sau controlate de SC AiTrust Tech International SRL.

SC AiTrust Tech International SRL nu are niciun control și nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor web ale unei terțe părți. Nu garantăm ofertele oricăreia dintre aceste entități / persoane sau site-urile lor web.

De exemplu, Termenii și condițiile prezentate au fost create utilizând PolicyMaker.io, o aplicație web gratuită pentru generarea de documente legale de înaltă calitate. Generatorul gratuit de Termeni și Condiții al PolicyMaker este un instrument gratuit ușor de utilizat pentru crearea unui șablon excelent de Termeni și condiții pentru un site web, blog, magazin online sau aplicație.

APROBAȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CĂ COMPANIA NU ESTE RESPONSABILĂ SAU RĂSPUNZĂTOARE, DIRECTĂ SAU INDIRECTĂ, PENTRU ORICE DAUNĂ SAU PIERDERE CAUZATĂ SAU SUNT ALLEGATE A FI CAUZATE DE SAU ÎN CONEXIUNE CU UTILIZAREA SAU RELAȚII PE NICIUN CONȚINUT, MARFURI SAU SERVICII DISPONIBILE PE ACESTE SITIURI SAU SERVICII WEB DIN PARTEA TERȚILOR

VĂ RECOMANDĂM CU TĂRIE SĂ CITIȚI TERMENII SERVICIILOR ȘI POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE A ORICARUI SITE WEB ȘI SERVICII ALE TERȚILOR.

 1. Renunțarea la garanție

ACESTE SERVICII SUNT FURNIZATE DE COMPANIE PE O BAZĂ „AȘA CUM ESTE” ȘI „ÎN FUNCȚIE DE DISPONIBILITATE”. COMPANIA NU FACE REPREZENTANȚIE SAU GARANȚII ALE NICI UNUI TIP, EXPRIMATĂ SAU SUGERATĂ, PRIVIND FUNCȚIONAREA SERVICIILOR, SAU INFORMAȚII, CONȚINUT SAU MATERIALE INCLUSE ÎN ACESTEA. VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL CĂ UTILIZAREA SERVICIILOR, CONȚINUTUL LOR ȘI ORICE SERVICII SAU OBIECTE OBȚINUTE DE LA NOI ESTE LA RISCUL DUMNEAVOASTRĂ.

COMPANIA ȘI NICI O PERSOANĂ ASOCIATĂ CU COMPANIA NU VA FACE NICI O GARANȚIE SAU REPREZENTARE CU REFERIRE LA SECURITATEA, FIABILITATEA, CALITATEA, ACURATEȚEA SAU DISPONIBILITATEA SERVICIILOR.

FĂRĂ A LIMITA CELE PRECEDENTE, COMPANIA SAU ORICE REPREZENTANT AL COMPANIEI NU VA GARANTA CĂ SERVICIILE, CONȚINUTUL SAU A OBIECTELOR OBȚINUTE PRIN “SERVICII” CĂ VOR FI PRECISE, SIGURE, FĂRĂ ERORI SAU ÎNTRERUPERI ȘI CĂ DEFECTELE VOR FI CORECTATE IAR SERVICIUL SAU SERVERUL CARE LE FACE DISPONIBILE SUNT FĂRĂ VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE DĂUNĂTOARE SAU CĂ “SERVICIUL” OBȚINUT VĂ SATISFACE NEVOILE SAU CERINȚELE.

PRIN PREZENTA, COMPANIA DECLINĂ ORICE GARANȚIE, FIE SPUSĂ SAU IMPLICATĂ, STATUTĂ, SAU ALTFEL, INCLUZÂND DAR NEFIIND LIMITATĂ LA ORICE GARANȚIE DE VANDABILITATE PENTRU SCOPURI SPECIFICE.

CELE PREZENTATE NU FAC NICI O GARANȚIE CARE NU POT FI EXCLUSE SAU LIMITATE ÎN CAZUL LEGII APLICABILE.

 1. Limitare a răspunderii

EXCEPTAT CA PROHIBIT DE LEGE, NU PUTEȚI SĂ TRAGEȚI LA RĂSPUNDERE “COMPANIA” SAU ANGAJAȚII SĂI PENTRU ORICE INCIDENT SAU DAUNE CONSECUȚIONALE DIRECTE SAU INDIRECTE, INDIFERENT CUM AR APĂREA (TAXELE AVOCAȚILOR ȘI TOATE COSTURILE SI CHELTUIELILE AFERENTE LITIGAȚIEI SI ARBITRAȚIEI, LA PROCES SAU IN RECURS, DACĂ EXISTĂ, DACĂ AU FOST SAU NU INSTITUȚIONATE LITIGII SAU ARBITRAȚII) CHIAR DACĂ ACESTEA AU APĂRUT IN URMA ACȚIUNII SUB CONTRACT, A NEGLIJENȚEI SAU A UNEI ACȚIUNI GREȘITE ORI APĂRUTE ÎN AFARA SAU ÎN CONEXIUNE CU ACEST ACORD, INCLUZÂND FĂRĂ LIMITARE ORICE REVENDICARE PENTRU DAUNE PERSONALE SAU PAGUBE MATERIALE, APĂRUTE DIN ACEST ACORD SI ORICE VIOLARE FACUTĂ DE DUMNEAVOASTRA A REGULILOR SI REGULAMENTELOR FEDERALE, STATALE SAU LOCALE CHIAR DACĂ “COMPANIA” A FOST SFĂTUITĂ CĂ EXISTĂ POSIBILITATEA APARIĂIEI DAUNEI. EXCEPTAT CA PROHIBIT DE LEGE, DACĂ COMPANIA ESTE GASITĂ RESPONSABILĂ, VA FI LIMITATĂ LA SUMA PRODUSULUI SAU A SERVICIULUI SI SUB NICI O FORMĂ NU VOR EXISTA DAUNE  CONSECENȚIALE SAU PUNITIVE. UNELE STATE NU PERMIT EXCLUZIA SAU LIMITAREA PUNITAȚII, FIE DAUNE ACCIDENTALE SAU CONSECENȚIALE, DECI LIMITAREA ANTERIOARĂ SAU EXCLUZIA ESTE POSIBIL SĂ NU SE APLICE ȘI PENTRU DUMNEAVOASTRA.

 1. Terminare

Vă putem încheia sau suspenda contul și bloca accesul la “Serviciu” imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, la discreția noastră, pentru orice motiv indiferent și fără limitare, inclusiv, dar fără a se limita la o încălcare a Termenilor.

Dacă doriți să inchideți contul, puteți renunța pur și simplu la utilizarea “Serviciului”.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască încetării, vor supraviețui încetării, inclusiv, fără limitare, prevederi de proprietate, exonerari de garanție, indemnizație și limitări ale răspunderii.

 1. Legea guvernantă

Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România, lege care se aplică acordului fără a ține cont de dispozițiile sale privind conflictul de legi.

Nereușita noastră de a impune vre-un drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi. În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni este considerată ca fiind invalidă sau neaplicabilă de către o instanță, celelalte dispoziții ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am fi putut avea între noi cu privire la Serviciu.

 1. Modificări ale serviciului

Ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica Serviciul nostru, precum și orice serviciu sau material pe care îl furnizăm prin intermediul Serviciului, la discreția noastră fără notificare prealabilă. Nu vom fi responsabili dacă, din orice motiv, toate sau orice parte a Serviciului nu sunt disponibile în orice moment sau în orice perioadă. Din când în când, putem restricționa accesul la unele părți ale Serviciului sau la întregul Serviciu la utilizatori, inclusiv la utilizatorii înregistrați.

 1. Modificări la Termini

Putem modifica Termenii în orice moment prin publicarea termenilor modificați pe acest site. Este responsabilitatea dvs. să revizuiți periodic acești Termeni.

Utilizarea dvs. continuă a Platformei după publicarea Termenilor revizui înseamnă că acceptați și sunteți de acord cu modificările. Este de așteptat să verificați frecvent această pagină, astfel încât sunteți la curent cu orice schimbare, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs.

Prin continuarea accesului sau utilizării Serviciului nostru după ce revizuirile devin efective, sunteți de acord să fiți obligați de termenii revizuiti. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, nu mai sunteți autorizat să utilizați Serviciul.

 1. Renunțare și anulare

Nici o renunțare de către Companie la vreun termen sau condiție prevăzut în Termeni nu va fi considerată o renunțare ulterioară sau continuă la un astfel de termen sau condiție sau o renunțare la orice alt termen sau condiție și orice neîndeplinire a Companiei de a da un drept sau o dispoziție în conformitate cu Termenii nu constituie o renunțare la un astfel de drept sau dispoziție.

În cazul în care orice dispoziție a Termenilor este deținută de o instanță sau un alt tribunal de jurisdicție competentă pentru a fi invalidă, ilegală sau nerespectabilă din orice motiv, o astfel de prevedere este eliminată sau limitată în măsura minimă, astfel încât dispozițiile rămase din Termeni vor continua să fie în vigoare deplină și efect.

 1. Confirmare

PRIN UTILIZAREA SERVICIULUI SAU A ALTOR SERVICII OFERITE DE NOI, CONFIRMAȚI CĂ AȚI CITIT ACEȘTI TERMENI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CU EI.

 1. Contactați-ne

Vă rugăm să trimiteți sugestiile, comentariile și cererile pentru support tehnic prin email la: [email protected].